Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring in boekhouding en fiscaliteit

IBA Boekhouding beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in boekhouding en fiscaliteit. De laatste jaren groeiden wij zowel inzake medewerkersaantal als expertise. We richten ons op zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepers actief in een brede waaier aan bedrijfssectoren.

Aanvullend op onze basisopdracht als boekhouder en fiscaal raadgever bieden wij nu een totaalservice aan voor vermogens- en successieplanning, startersbegeleiding en strategisch bedrijfsadvies. Ook bij bedrijfsadvies vertrekken wij steeds vanuit de financiële cijfers, wat ons onderscheidt van de typische bedrijfsconsultant.

Inzetten op digitaal boekhouden

Wij zijn een innovatief boekhoudkantoor dat de laatste jaren sterk heeft ingezet op digitaal boekhouden. Deze werkwijze biedt heel wat voordelen voor onze klanten.

Documenten worden eenvoudig digitaal overgemaakt en meteen door onze mensen op de juiste kosten- of inkomstenpost ingeboekt. Op die manier hebt u via een online platform op elk moment een volledig overzicht van uw bedrijfsprestaties.

Ook onze financiële experts beschikken hierdoor steeds over actuele financiële cijfers om alle mogelijke financiële of fiscale vragen snel en correct te beantwoorden.

Onze klanten verdienen teamwork

Ons boekhoudkantoor telt een dertigtal medewerkers. Voor elke klant stellen we op maat een team samen met een dossiervoorbereider, een dossierbeheerder en een manager. Dit team werkt nauw samen én kent uw bedrijf door en door.

Op die manier vindt u in IBA Boekhouding een vertrouwde partner die proactief met u meedenkt. Deze nauwe samenwerking leidt tot een kwalitatief hoogstaande dienstverlening en korte responstijden bij adviesvragen.

Van Hasselt tot en met Antwerpen

Met vestigingen in Westerlo (vlakbij Geel en Herentals) en Berchem (Antwerpen) en bijkantoren in Zonhoven, Antwerpen en Kruibeke richt IBA Boekhouding zich op de provincies Antwerpen, Limburg en het Waasland.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47