Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Strategisch bedrijfsadvies

Uw vertrouwenspersoon bij alle sleutelmomenten

Vertrekkende vanuit de actuele financiële cijfers zijn wij uw vaste vertrouwenspersoon bij alle strategische bedrijfsvraagstukken. Op ieder sleutelmoment van uw bestaan als ondernemer kunt u op ons rekenen.

Onze strategische adviesrol gaat veel verder dan onze opdracht als boekhouder. Wij denken proactief met u mee en zijn een totaalpartner voor alle domeinen. Wanneer uw uitdaging onze eigen in-house expertise overstijgt, brengen wij u gericht in contact met externe specialisten uit ons netwerk.

Welkom met elke vraag of uitdaging

Geen enkele bedrijfsgerelateerde vraag die u stelt of uitdaging die u voorlegt, blijft onbeantwoord. Ofwel hebben wij zelf de kennis in huis, ofwel schakelen wij gericht één van de specialisten uit ons breed netwerk in.

Dankzij het inzicht in uw financiële situatie én de diepgaande kennis van uw onderneming, zijn wij de aangewezen totaaladviseur.

Wij behouden als meedenkende partner steeds het overzicht op het volledige plaatje, vertrekkende vanuit uw financiële doelstellingen als ondernemer en privépersoon. Dit vormt onze terugkerende toetssteen.

U bent welkom voor alle juridische kwesties en vragen omtrent personeel, sociale zekerheid, bedrijfsuitvoering, kredietaanvragen, aankoop onroerende goederen, aandeelhoudersovereenkomsten, investeringen, rendementsberekeningen, kostprijsberekeningen, nacalculaties,…. Maar ook bij overnames of opvolging zijn wij uw vaste partner

Waardebepaling en begeleiding van overnames

U wilt uw bedrijf verkopen of zelf een overname realiseren? Een goede voorbereiding en waardebepaling – gebaseerd op nauwkeurige analyses van uw financiële cijfers – is steeds van essentieel belang.

Wij begeleiden u vanaf de voorbereidingsfase tot en met de finale transactie. Voor het maximaliseren van de verkoopprijs is een evenwichtige bedrijfsbalans met een sterke operationele cashflow van essentieel belang.

Op die manier ontvangt u een correcte overnameprijs en krijgt de koper alle kansen op een haalbare kredietfinanciering.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47