Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Op zoek naar een stipt boekhoudkantoor in de regio Geel?

Als KMO, zelfstandige of vrije beroeper op zoek naar een ervaren en betrokken boekhoudkantoor in de regio Geel? Kies dan voor IBA Boekhouding uit Westerlo, op amper 5 minuten rijden van Geel.

Als boekhoudkantoor bieden wij een totaalservice waarbij een doorgedreven fiscale optimalisatie automatisch in onze werkwijze vervat zit. Onze dienstverlening stopt evenwel niet bij boekhouding en fiscale optimalisatie. U kan ook op ons rekenen voor strategisch bedrijfsadvies, een complete startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning.

Tal van bedrijven uit de regio Geel vertrouwen al vele jaren op IBA als hun vaste boekhoudkantoor. Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring. De afgelopen jaren – mede door de bouw van een nieuwe hoofdvestiging in Westerlo (nabij Geel) – kenden wij als boekhoudkantoor een sterke groei tot inmiddels meer dan 30 medewerkers.

Deze uitgebreide expertise maakt het mogelijk om aan de veeleisende verwachtingen van elke klant te voldoen. Voor het strategisch bedrijfsadvies vertrekken wij steeds vanuit de actuele financiële cijfers. Hiermee onderscheiden we ons van de traditionele bedrijfsconsultants.

Boekhoudkantoor voor Geel en omgeving

Als boekhoudkantoor tellen we talrijke klanten uit Geel en omgeving. Zij waarderen onze stipte en correcte aanpak, in combinatie met een fiscale optimalisatie op maat. Voor elke klant stellen we op maat het juiste team samen met een dossiervoorbereider (inboeken van facturen), een dossierbeheerder (afsluitingen en tussentijdse rapportage) en een manager (persoonlijke bespreking van de jaarresultaten). De zaakvoerders verschijnen in beeld wanneer complexere financiële, fiscale of bedrijfsorganisatorische vraagstukken aan de orde zijn. Meer over onze service als boekhoudkantoor voor Antwerpen.

Wenst u strategisch bedrijfsadvies?

Wij beschikken intern over heel wat expertise voor het verstrekken van strategisch bedrijfsadvies op talrijke domeinen. Wanneer wij de vereiste kennis niet zelf in huis hebben, spreken we ons uitgebreide netwerk aan. U bent welkom met alle mogelijke uitdagingen inzake personeel, sociale zekerheid, bedrijfsvoering en –organisatie, investeringen, vastgoed, rendementsberekeningen, kostprijscalculaties,…. Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Een vliegende start…

Startende ondernemers geven we een vliegende start door het aanbieden van een totaalbegeleiding op financieel, administratief en juridisch vlak. We beantwoorden al uw vragen en werken een sterk ondernemingsplan uit. Meer over onze startersbegeleiding.

Een zekere financiële toekomst

Met onze geïntegreerde aanpak voor vermogens- en successieplanning bent u zeker van een zorgeloze financiële toekomst. Onze vermogensplanning richt zich zowel op uw middelen binnen als buiten uw vennootschap(pen). Meer over vermogens- en successieplanning.

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Contacteer IBA Boekhouding met hoofdkantoor in Westerlo (naast Geel).

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47