Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Op zoek naar een boekhoudkantoor in de regio Hasselt?

Bent u op zoek naar een stipt en betrouwbaar boekhoudkantoor in de regio Hasselt? Vertrouw op de meer dan dertig jaar ervaring van boekhoudkantoor IBA. Met een bijkantoor in Zonhoven – aanvullend op onze hoofdvestigingen in Westerlo en Antwerpen – beschikken wij als boekhoudkantoor over tal van klanten uit Hasselt.

Wij werken zowel voor KMO’s, zelfstandigen als vrije beroepen, actief in uiteenlopende bedrijfssectoren. Naast boekhouding en fiscale optimalisatie omvat onze totaalservice strategisch bedrijfsadvies, integrale startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning.

IBA Boekhouding kende de afgelopen jaren een sterke groei dankzij de grote focus op een persoonlijke dienstverlening. Inmiddels hebben wij een dertigtal medewerkers in onze rangen. Voor elke klant stellen een vast team samen van een dossiervoorbereider, dossierbeheerder en manager. Dit geldt ook voor onze talrijke klanten uit Hasselt die op ons als boekhoudkantoor beroep doen.

Dit team zorgt voor het inboeken van de facturen, het opleveren van alle rapporten en vormt uw persoonlijk aanspreekpunten om de jaarcijfers te bespreken. De zaakvoerders richten zich op gespecialiseerde dienstverlening met hoofdzakelijk strategisch bedrijfsadvies, fiscale vraagstukken en vermogensplanning.

U boekhoudkantoor voor Hasselt

Als boekhoudkantoor in de regio Hasselt staan wij uiteraard allereerst garant voor een stipte, correcte en betrouwbare boekhouding. Daarnaast zit een fiscale optimalisatie op maat altijd in onze aanpak vervat. Daarbij investeerden wij zeer sterk in de uitbouw van een digitale boekhouding. Zo beschikt u als klant op elk moment én overal over actuele financiële cijfers en bijhorende rapporten. Meer over onze service als boekhoudkantoor voor Hasselt.

Alle bedrijfsstrategische vraagstukken

Wij beschikken over alle vereiste expertise – in-house of binnen ons sterk uitgebouwd netwerk – om het juiste antwoord te geven op elk denkbaar bedrijfsstrategisch vraagstuk. Daarbij overstijgen we onze rol als boekhouder en fiscaal adviseur. Ook omtrent vragen over personeel, investeringen, rendement, kostprijs, aandeelhouderschap, juridische vraagstukken, sociale zekerheid,… bent u bij ons aan het juiste adres. Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Totaalservice voor starters

Starters begeleiden we op financieel, administratief en juridisch vlak. Op die manier helpen we beginnende ondernemers succesvol hun droom te realiseren. Meer over onze startersbegeleiding.

Vermogens- en successieplanning voor een zekere financiële toekomst

Gespecialiseerde vermogens- en successieplanning vormt één van onze vier bedrijfstakken. Zo ontzorgen we u volledig op financieel vlak. U mag rekenen op deskundig advies op maat. Meer over vermogens- en successieplanning.

Een boekhoudkantoor nodig in Hasselt?

Contacteer IBA Boekhouding met kantoren in Zonhoven (nabij Hasselt), Antwerpen (Berchem) en Westerlo.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47