Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Op zoek naar een boekhouder in Antwerpen?

Zoekt u naar een ervaren en betrokken boekhouder in Antwerpen die verder gaat dan uitsluitend een stipte, correcte en betrouwbare boekhouding? Dan bent u bij IBA Boekhouding aan het juiste adres.

Met kantoren in Berchem (Antwerpen) en Westerlo bieden we als boekhouder een complete dienstverlening voor alle KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepers. Naast boekhouding & fiscaliteit richten we ons op strategisch bedrijfsadvies, startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning.

Wij beschikken over meer dan dertig jaar ervaring in boekhouding en fiscaliteit. Dankzij een groeiend aantal medewerkers groeiden wij de afgelopen jaren fors in expertise. Zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepers uit Antwerpen en aanpalende regio’s mogen op ons als boekhouder rekenen voor een brede waaier aan dienstverleningen. Wanneer wij bedrijfsadvies verlenen, verstrekken wij steeds vanuit uw financiële cijfers. Deze cijfergebaseerde aanpak onderscheidt ons van vele andere bedrijfsconsultants.

Boekhouder voor Antwerpen

Onze dienstverlening als boekhouder met uitgebouwde kantoren in Antwerpen en Westerlo vormt het fundament onder onze totaalaanpak. Fiscale optimalisatie zit proactief in ons takenpakket als boekhouder vervat. Hiervoor vertrekken we van een stipte en correcte boekhouding.

Als boekhouder voor de volledige provincies Antwerpen en Limburg zetten we sterk in op een digitale boekhouding. Zo hebt u op elk moment – waar u ook bent – een actueel zicht op uw financiële prestaties.

Op maat van uw verwachtingen stellen wij het juiste team samen met een eigen dossiervoorbereider die alle inkomende en uitgaande facturen correct boekt. Uw dossierbeheerder neemt de kwaliteitsbewaking op zich en staat garant voor correcte tussentijdse rapporten en afsluitingen. Uw vaste manager bespreekt met u de jaarcijfers. Voor alle fiscale en financiële vragen kan u bij deze persoon terecht. De zaakvoerders van ons kantoor specialiseren zich in onze bijkomende dienstverleningen die een hoge mate van expertise vereisen. Meer over onze dienstverlening als boekhouder voor Antwerpen.

Strategisch bedrijfsadvies

Wij zijn uw vertrouwenspersoon voor alle denkbare strategische bedrijfsvraagstukken. Wanneer uw vraag onze eigen expertise overstijgt, spreken wij de juiste expert aan binnen ons netwerk. Onze adviesrol gaat bijzonder breed: personeel, sociale zekerheid, bedrijfsvoering, onroerende goederen, aandeelhouders, investeringen, rendementscalculaties, kostprijscalculaties, naberekeningen, … Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Startersbegeleiding

Wij begeleiden u van A tot Z (administratief, financieel, juridisch) bij het opstarten van uw eigen zaak. Wij geven objectief en helder advies bij het opstellen van een ondernemingsplan. Meer over startersbegeleiding.

Vermogens- en successieplanning

Met focus op de lange termijn zorgen we voor een zorgeloze en onafhankelijke financiële toekomst. We kijken daarbij naar uw vermogen binnen en buiten uw venootschap(pen). Ook voor een voordelige successieplanning geven we u gespecialiseerd advies op maat. Meer over vermogens- en successieplanning.

Op zoek naar een boekhouder in Antwerpen?

Contacteer IBA Boekhouding met kantoren in Antwerpen (Berchem) en Westerlo.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47