Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

In Limburg nood aan een stipte en betrokken boekhouder?

In Limburg op zoek naar een stipte en betrokken boekhouder? Kies dan voor de meer dan dertig jaar ervaring van IBA Boekhouding. Met een bijkantoor in Zonhoven (vlakbij Hasselt) en een hoofdkantoor in Westerlo (op 5 minuten rijden van de E313, afrit Geel West) zijn wij vanuit Limburg perfect bereikbaar.

Als boekhouder zit doorgedreven fiscale optimalisatie standaard in ons dienstenpakket. Naast boekhouding en fiscale optimalisatie bouwden wij de afgelopen jaren een grote expertise op in strategisch bedrijfsadvies, startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning.

Tal van KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepers uit Limburg doen al vele jaren op ons beroep als hun vertrouwde boekhouder. Inmiddels beschikken wij over een gemotiveerd team van dertig medewerkers.

Binnen deze groep heeft elk zijn eigen opdracht, waarbij we per klant een vast team samenstellen. De dossiervoorbereider zorgt voor het correct inboeken van inkomende en uitgaande facturen. De dossierbeheerder verzorgt de afsluitingen en de tussentijdse rapportage. Uw manager is uw aanspreekpunt voor een gedetailleerde persoonlijke bespreking van de jaarresultaten. De zaakvoerders staan ter beschikking voor complexe fiscale, bedrijfsmatige of financiële vraagstukken.

Wanneer wij bedrijfsstrategisch advies verlenen, vertrekken wij steeds vanuit uw financiële cijfers. Op die manier onderscheiden we ons van de meeste andere bedrijfsconsultants.

Dé boekhouder voor Limburg

Dankzij de uitstekende bereikbaarheid vanuit Limburg én ons bijkantoor in Zonhoven (nabij Hasselt) tellen we als boekhouder talrijke klanten uit Limburg. Door sterk te investeren in de digitalisering van ons kantoor, beschikken zij op elk moment over een online dashboard met hun actuele financiële cijfers. U kan dit dashboard met een internetverbinding wereldwijd consulteren. Zo houdt u op elk moment de vinger aan de pols. Meer over onze dienstverlening als boekhouder voor Limburg.

Uw adviseur bij complexe vraagstukken

Bij complexe strategische bedrijfsvraagstukken bewijst onze diepgaande én brede expertise zijn meerwaarde. Ofwel hebben wij de kennis zelf in huis, ofwel schakelen we de juiste expert in uit ons breed netwerk. U bent bij ons welkom met elke uitdaging omtrent personeel, investeringen, rendement, kostprijs, vastgoed, aandeelhouders, bedrijfsorganisatie,… Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Meteen een succesvolle start

Dankzij onze startersbegeleiding krijgen startende ondernemers een totaalbegeleiding op administratief, financieel en juridisch vlak. U bent verzekerd van de nodige ondersteuning voor het opstellen van een realistisch en correct ondernemingsplan. Meer over startersbegeleiding.

Een zorgeloze financiële toekomst

Met onze dienstverlening voor vermogens- en successieplan werpen we de blik op uw toekomst. Samen zorgen we voor een zorgeloze en onafhankelijke financiële toekomst. Meer over vermogens- en successieplanning.

Nood aan een boekhouder in Limburg?

Contacteer IBA Boekhouding met een hoofdvestiging in Westerlo (vlakbij de E313, afrit Geel West) en een bijkantoor in Zonhoven (Hasselt).

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47