Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

In de regio Herentals op zoek naar een stipte boekhouder?

Op zoek naar een stipte en betrouwbare boekhouder in de regio Herentals? Met ons hoofdkantoor in Westerlo telt IBA Boekhouding ook talrijke klanten uit Herentals. Naast boekhouder met fiscale optimalisatie bieden we onze klanten een totaalservice voor strategisch bedrijfsadvies, startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning. Wij werken zowel voor KMO’s, zelfstandigen als vrije beroepers die actief zijn in de meest uiteenlopende bedrijfssectoren.

De afgelopen dertig jaren bouwden wij als boekhouder voor de ruime regio van Westerlo en Herentals een enorme expertise op in bedrijfsfinanciën en fiscaliteit. Inmiddels beschikken wij over een gedreven team van meer dan dertig medewerkers en hebben we naast onze bijkantoren in Zonhoven, Kruibeke en Meerhout ook een volwaardige vestiging in Antwerpen (Berchem).

U bent bij ons welkom voor alle mogelijke bedrijfsstrategische vraagstukken. Voor het formuleren van het juiste antwoord vertrekken we steeds van een gedegen analyse van uw financiële cijfers. Hiermee onderscheidt onze aanpak zich sterk van de werkwijze van talloze bedrijfsconsultants.

Boekhouder voor de regio Herentals

Met een hoofdkantoor in Westerlo zijn we de perfecte boekhouder voor bedrijven uit Herentals. In onze aanpak als boekhouder zit standaard een doorgedreven fiscale optimalisatie vervat. Wij investeerde de voorbije jaren fors in de digitalisering van ons boekhoudkantoor. Dankzij deze innovatie hebt u op elk moment en op elke locatie een actueel overzicht op uw bedrijfsprestaties.

Voor elke klant stellen we op maat een hecht team samen van een vaste dossiervoorbereider en –beheerder. Deze twee personen zorgen voor het correct inboeken van alle factoren en voor de nodige rapportages en afsluitingen. Uw financiële jaarprestaties bespreekt u met uw manager. De zaakvoerders helpen u met alle complexe financiële of bedrijfsstrategische vraagstukken. Meer over onze dienstverlening als boekhouder voor Herentals.

Totaaladviseur voor uw onderneming

U bent bij ons welkom met alle denkbare bedrijfsstrategische vraagstukken. Naast onze eigen uitgebreide expertise bouwden wij de afgelopen jaren een sterk netwerk uit. Onze adviesrol omvat alle mogelijke vragen op vlak van sociale zekerheid, bedrijfsvoering, personeel, onroerende goederen, investeringen, kostprijsberekeningen, rendementsvraagstukken, nacalculaties,… Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Succesvol van start met uw onderneming

IBA Boekhouding garandeert een totaalbegeleiding voor startende ondernemers. Wij zorgen dat u administratief, juridisch en financieel volledig klaar bent om succesvol van start te gaan. Meer over startersbegeleiding.

Een zorgeloze financiële toekomst

Met gespecialiseerd advies op maat voor vermogens- en successieplanning garanderen we een zorgeloze financiële toekomst. Meer over vermogens- en successieplanning.

Een boekhoudkantoor nodig in Hasselt?

Contacteer IBA Boekhouding met kantoren in Zonhoven (nabij Hasselt), Antwerpen (Berchem) en Westerlo.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47