Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Een specialist in accountancy nodig in Antwerpen?

Bent u in Antwerpen op zoek naar een gespecialiseerd kantoor voor accountancy? IBA Boekhouding met vestigingen in Westerlo en Antwerpen (Berchem) beschikt over meer dan dertig jaar ervaring in accountancy. Onze klanten – zowel KMO’s, vrije beroepers als zelfstandigen – actief in een brede waaier aan bedrijfssectoren – kunnen op ons rekenen voor een totaalservice inzake boekhouding & fiscaliteit, strategisch bedrijfsadvies, startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning.

Wij zijn al meer dan dertig jaar actief in de accountancy voor bedrijven uit de provincies Antwerpen en Limburg. Ons kantoor telt inmiddels meer dan dertig gemotiveerde medewerkers, waardoor we elke vorm van financiële en fiscale expertise in huis hebben.

Wanneer wij gevraagd worden voor het geven van strategisch bedrijfsadvies, dan vertrekken we steeds vanuit de financiële cijfers. Deze doorgedreven financiële insteek maakt het verschil met andere bedrijfsconsultants.

Accountancy voor bedrijven uit Antwerpen

Een stipte, correcte en betrouwbare aanpak voor accountancy vormt het fundament onder onze aanpak als boekhoudkantoor in Antwerpen en Westerlo. Daarbij investeerden we sterk in een digitale boekhouding. Deze aanpak van accountancy geeft u als ondernemer uit Antwerpen de kans om op elk moment en overal online uw actuele bedrijfsprestaties te bekijken.

Voor elke klant stellen wij het juiste team samen met een eigen dossiervoorbereider (inboeken van facturen), een dossierbeheerder (kwaliteitsbewaking, tussentijdse rapporten en afsluitingen) en een vaste manager (persoonlijke bespreking van jaarcijfers).

Voor gespecialiseerde financiële, fiscale en bedrijfsstrategische dienstverleningen kan u rekenen op de zaakvoerders. Meer over onze accountancy dienstverlening in Antwerpen.

Nood aan bedrijfsstrategisch advies?

Een belangrijke pijler van IBA Boekhouding is het bedrijfsstrategisch advies. Elke vraagstuk of iedere uitdaging waarmee u als ondernemer geconfronteerd wordt, kan u bij ons neerleggen: bedrijfsvoering, aandeelhoudersovereenkomsten, investeringen, personeel, sociale zekerheid, onroerende goederen, rendementscalculaties, kostprijscalculaties, naberekeningen,…. Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Startersbegeleiding

Als starter mag u rekenen op alle vereiste administratieve, financiële en juridische begeleiding die nodig is om succesvol met uw eigen zaak te starten. Meer over startersbegeleiding.

Een zorgeloze financiële toekomst

Met een totaalservice inzake vermogens- en successieplanning hoeft u niet langer wakker te liggen van uw financiële toekomst. Ook op dat vlak ontzorgen we u volledig. Dat geldt zowel voor het vermogen binnen als buiten uw vennootschap. Meer over vermogens- en successieplanning.

Een specialist in accountancy nodig in Antwerpen?

Contacteer IBA Boekhouding met vestigingen in Antwerpen (Berchem) en Westerlo.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47