Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Een boekhoudkantoor in de regio Herentals nodig?

Zoekt u als KMO, vrije beroeper of zelfstandige naar een ervaren en stipt boekhoudkantoor in de regio Herentals? Vertrouw dan op de correcte service van IBA Boekhouding uit het nabijgelegen Westerlo. Op minder dan vijftien minuten rijden van Herentals vindt u ons boekhoudkantoor in het centrum van Westerlo.

U mag rekenen op een totaalservice waarbij wij steeds het voeren van uw boekhouding combineren met een doorgedreven fiscale optimalisatie op maat. Naast boekhouding en fiscale optimalisatie bieden wij strategisch bedrijfsadvies, startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning.

Als boekhoudkantoor met een regionale uitstraling tellen wij al vele jaren talrijke klanten uit Herentals. Wij beschikken momenteel over een sterk en gemotiveerd team van meer dan dertig medewerkers. Naast onze hoofdvestiging in Westerlo (nabij Herentals) investeerden wij als boekhoudkantoor nog in een tweede vestiging in Antwerpen (Berchem). Daarnaast hebben we nog bijkantoren in Meerhout, Zonhoven, Kruibeke en Brecht.

Dankzij onze uitgebreide expertise staan wij bijzonder sterk op vlak van strategisch bedrijfsadvies. Hiervoor vertrekken we steeds van uw actuele financiële cijfers. Op dat vlak maken we duidelijk het verschil met traditionele bedrijfsconsultants.

Boekhoudkantoor voor de regio Herentals

Talrijke ondernemingen uit Herentals en omgeving vertrouwen op ons als boekhoudkantoor. Onze stipte, correcte en betrokken aanpak waarbij fiscale optimalisatie standaard in onze werkwijze vervat zitten, wordt daarbij sterk gewaardeerd.

Elke klant werkt samen met een vast team van een dossiervoorbereider (inboeken van facturen), een dossierbeheerder (tussentijdse rapportage en afsluitingen) en een manager (gedetailleerde en persoonlijke bespreking van de jaarresultaten). De zaakvoerders staan ter beschikking voor complexe vraagstukken op financieel, fiscaal of bedrijfsstrategisch vlak. Meer over onze service als boekhoudkantoor voor Herentals.

Sterk in strategisch bedrijfsadvies

Dankzij onze eigen experts beantwoorden wij elke mogelijke bedrijfsstrategische vraag. Wanneer we het antwoord zelf niet in huis hebben, schakelen we de juiste experts uit ons netwerk in. Wij beantwoorden elke vraag op vlak van aandeelhouders, investeringen, vastgoed, personeel, sociale zekerheid, bedrijfsorganisatie en –werking, kostprijsberekeningen, rendementsproblemen,…. Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Totaalservice voor starters

Starters mogen rekenen op een totaalbegeleiding op juridisch, financieel en administratief vlak. Samen stellen we een correct en realistisch ondernemingsplan op waarmee u een vliegende start maakt. Meer over onze startersbegeleiding.

Vermogens- en successieplanning

Denk tijdig aan een zorgeloze financiële toekomst. Met onze pijler vermogens- en successieplanning kijken we vooruit in de tijd. Met het juiste advies op maat hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent de opbouw van uw vermogen, zowel binnen als buiten uw vennootschap(pen). Meer over vermogens- en successieplanning.

Op zoek naar een boekhoudkantoor in de regio Herentals?

Contacteer IBA Boekhouding met hoofdvestiging in Westerlo.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47