Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Een boekhoudkantoor in Antwerpen nodig?

Nood aan een boekhoudkantoor in Antwerpen? Vertrouw dan op de expertise en meer dan dertig jaar ervaring van IBA Boekhouding. Als boekhoudkantoor beschikken wij over uitgebouwde kantoren in Antwerpen en Westerlo.

Tal van KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepers uit Antwerpen en daarbuiten doen beroep op onze betrouwbare service als boekhoudkantoor. Onze service overstijgt evenwel het traditionele boekhouden met fiscale optimalisatie. Ook voor strategisch bedrijfsadvies, integrale startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning bent u bij ons aan het juiste adres.

Als sterk uitgebouwd boekhoudkantoor in Antwerpen en Westerlo met in totaal meer dan dertig medewerkers, onderscheiden we ons met dertig jaar ervaring en een diepgaande expertise. Wij garanderen een totaalservice aan KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepers uit een brede waaier aan bedrijfssectoren. Wij vertrekken steeds vanuit de financiële prestaties van uw onderneming wanneer we strategisch bedrijfsadvies verlenen. Dat vormt onze onderscheidende kracht.

Uw stipt boekhoudkantoor in Antwerpen

Een stipte, correcte en betrouwbare boekhouding voeren voor onze klanten, vormt ons stevig fundament als boekhoudkantoor in Antwerpen. Maatwerk voor fiscale optimalisatie zit automatisch in onze standaard dienstenpakket als boekhoudkantoor vervat. Wij investeerden sterk in een digitale werking, zodat onze klanten op elk moment over een online dashboard beschikken met een overzicht van hun actuele bedrijfsprestaties. Meer over onze service als boekhoudkantoor voor Antwerpen.

Vraagstukken omtrent strategisch bedrijfsadvies

U bent bij welkom met elk strategisch vraagstuk omtrent personeel, bedrijfsvoering, sociale zekerheid, onroerende goederen, investeringen, aandeelhouders, rendement, kostprijzen, nacalculaties,… Als wij de juiste expert niet in eigen huis hebben, dan spreken wij ons uitgebreid netwerk aan. Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Begeleiding van startende ondernemers

Startende ondernemers bieden we een totaalondersteuning, zowel op administratief, financieel als juridisch vlak. Samen werken we een sterk en realistisch ondernemingsplan uit. Meer over startersbegeleiding.

Financiële onafhankelijk met een stevig vermogen

Met onze deskundige aanpak voor vermogens- en successieplanning hoeft u zich geen zorgen te maken over uw financiële toekomst. Wij staan garant voor het juiste advies op maat.

Een boekhoudkantoor uit Antwerpen nodig?

Contacteer IBA Boekhouding met vestigingen in Antwerpen (Berchem) en Westerlo.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47