Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Een boekhouder nodig in Hasselt?

Bent u op zoek naar een stipte en betrouwbare boekhouder in Hasselt die u ook automatisch bijstaat voor fiscale optimalisatie? Dan bent u bij IBA Boekhouding aan het juiste adres. Naast onze hoofdvestigingen in Antwerpen en Westerlo beschikken wij nog over een bijkantoor in Zonhoven, vlakbij Hasselt.

Als boekhouder met meer dan dertig jaar ervaring bieden we hiermee een totaalservice aan voor ondernemers in de provincies Antwerpen en Limburg. Naast een stipte en correcte boekhouding bent u bij ons aan het juiste adres voor strategisch bedrijfsadvies, startersbegeleiding en vermogens- en successieplanning.

Als boekhoudkantoor bouwden we de afgelopen dertig jaar een ongeziene expertise op in bedrijfsfinanciën en fiscaliteit. Inmiddels beschikken we over meer dan dertig gemotiveerde medewerkers. Dit sterke team maakt het mogelijk om KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepers binnen een brede waaier aan bedrijfssectoren, bij te staan met alle vereiste financiële en fiscale dienstverleningen. Zo tellen wij als boekhouder tal van klanten uit Hasselt en omgeving.

Wanneer wij bedrijfsadvies geven op strategisch niveau, dan vertrekken we altijd van uw financiële cijfers. Deze cijfergebaseerde aanpak onderscheidt ons van vele andere bedrijfsconsultants.

Boekhouder voor Hasselt en omgeving

Dankzij ons bijkantoor in Zonhoven zijn wij als boekhouder sterk aanwezig in Hasselt. Met de E313, afrit Geel West vlakbij, ligt onze hoofdvestiging in Westerlo bovendien op minder dan een half uurtje rijden. In onze dienstverlening als stipte, betrouwbare en correcte boekhouder zit standaard fiscale optimalisatie op maat vervat. Daarnaast investeerden wij sterk in een digitale boekhouding, zodat u op elk moment en overal over actuele financiële cijfers beschikt.

Voor elke klant stellen wij het juiste team samen met een dossiervoorbereider die alle inkomende en uitgaande facturen inboekt. De dossierbeheerder levert tussentijdse rapporten en afsluitingen op. Uw vaste manager vormt uw aanspreekpunt voor het persoonlijk bespreken van uw jaarcijfers. Voor gespecialiseerde vraagstukken komen onze zaakvoerders in beeld. Meer over onze dienstverlening als boekhouder voor bedrijven uit Hasselt.

Complexe bedrijfsvraagstukken

Naast boekhoudkantoor ontwikkelden wij ons tot een totaaladviseur voor alle denkbare bedrijfsvraagstukken. Naast onze eigen experts bouwden wij een sterk netwerk uit. Schakel ons in voor alle uitdagingen omtrent personeel, sociale zekerheid, bedrijfsvoering, onroerende goederen, aandeelhouders, investeringen, rendementscalculaties, kostprijscalculaties, naberekeningen,…. Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Een eigen zaak starten?

Droomt u van een eigen onderneming? IBA Boekhouding helpt u op administratief, financieel en juridisch vlak. Samen stellen we een realistisch en correct ondernemingsplan op. Meer over startersbegeleiding.

Een zekere financiële toekomst

Met onze geïntegreerde aanpak voor vermogens- en successieplanning bent u zeker van een zorgeloze financiële toekomst. Onze vermogensplanning richt zich zowel op uw middelen binnen als buiten uw vennootschap(pen). Meer over vermogens- en successieplanning.

Op zoek naar een boekhoudkantoor in Hasselt?

Contacteer IBA Boekhouding met vestigingen in onder andere Westerlo, Antwerpen en Zonhoven (nabij Hasselt) .

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47