Boekhouding &
Fiscaliteit

Strategisch
Bedrijfsadvies

Starters-
begeleiding

Vermogens- &
Successieplanning

Als ondernemer uit Geel op zoek naar een stipte boekhouder?

Zoekt u als ondernemer uit Geel naar een stipte, ervaren en betrokken boekhouder uit de regio? Vertrouw dan op IBA Boekhouding uit het nabijgelegen Westerlo. Wij onderscheiden ons door een totaalservice waarbij een doorgedreven fiscale optimalisatie altijd in onze dienstverlening als boekhouder vervat zit.

Talrijke bedrijven uit Geel vertrouwden ons al het voeren van hun boekhouding toe, inclusief fiscale optimalisatie. Naast boekhouding vervolledigen wij onze totaalbegeleiding met strategisch bedrijfsadvies, vermogens- en successieplanning en startersbegeleiding.

IBA Boekhouding bouwde de afgelopen jaren een onberispelijke reputatie op als boekhouder voor de regio’s Westerlo en Geel. Wij kenden een sterke groei met inmiddels meer dan dertig gedreven medewerker. Recent investeerden wij in een gloednieuwe vestiging in Westerlo, op enkele minuten rijden van Geel. Als boekhouder geloven we sterk in een totaalaanpak, waarbij we ook bedrijfsadvies verstrekken op basis van uw financiële prestaties. Met deze aanpak voor strategisch bedrijfsadvies – gebaseerd op uw financiële cijfers – onderscheiden we ons van talrijke andere bedrijfsconsultants.

Boekhouder voor Geel en omstreken

Onze vestiging in Westerlo maakt ons als boekhouder uitstekend bereikbaar voor KMO’s, zelfstandigen en vrije beroepers uit het naastgelegen Geel. Daarnaast investeerden wij sterk in de digitalisering van ons boekhoudkantoor, waardoor u op elk moment en overal een actueel zicht hebt op uw financiële bedrijfsprestaties.

Elke klant wordt bediend door een zorgvuldig samengesteld team. Uw dossiervoorbereider garandeert een correcte boeking van alle inkomende en uitgaande facturen. Daarnaast staat uw dossierbeheerder in voor een correcte rapportage en de nodige afsluitingen. Uw manager staat u te woord bij de gedetailleerde bespreking van de jaarresultaten. Bij complexe financiële, fiscale of bedrijfsstrategie vraagstukken zorgen de zaakvoerders voor het juiste antwoord. Meer over onze dienstverlening als boekhouder voor Geel.

Totaalservice voor bedrijfsstrategisch advies

Wij geven het passende antwoord op elk bedrijfsstrategische vraag. Denk daarbij aan alle mogelijke vraagstukken omtrent personeel, investeringen, sociale zekerheid, vastgoed, bedrijfsvoering, rendementsanalyses, kostprijsberekeningen, nacalculaties,… Meer over strategisch bedrijfsadvies.

Startersbegeleiding van A tot Z

Met een complete startersbegeleiding voor alle juridische, administratieve en financiële aspecten van het ondernemen, zorgen we voor een succesvolle start van uw eigen zaak. Meer over onze startersbegeleiding.

Vermogens- en successieplanning voor een zorgeloze financiële toekomst

Onze service voor vermogens- en successieplanning zorgt voor een onafhankelijke financiële toekomst. We analyseren zowel het vermogen binnen als buiten uw vennootschap(pen). Meer over vermogens- en successieplanning.

Op zoek naar een boekhoudkantoor in de regio Geel?

Contacteer IBA Boekhouding met met hoofdvestiging in Westerlo.

info@iba-boekhouding.be

Kantoor Kempen

Zandberg 20
2260 Westerlo
Tel : 014 59 35 55
Fax : 014 59 25 21

Kantoor Antwerpen

Jules Bilmeyerstraat 32
2600 Berchem
Tel : 03/298 69 05
Fax : 03/345 64 47