Integraal Bedrijfsadvies

Boekhoudkantoor voor zelfstandigen en KMO's

Boekhouding
Fiscaliteit
Financieel advies

Neem geen onnodige risico’s

Een slecht gevoerde boekhouding brengt uw bedrijf of zelfstandige activiteit ernstig in gevaar. Meer nog. Mogelijk leidt dit tot zware risico’s voor uw privévermogen. Een correcte boekhouding daarentegen vormt het onmisbare fundament onder elke financieel gezonde KMO of zelfstandige.

Als boekhoudkantoor garandeert IBA een stipte opvolging van uw financiële administratie en een verstaanbare rapportage van uw zakencijfers. Daarbij hechten we veel belang aan een nauwe en persoonlijke samenwerking met u als klant.

Onze persoonlijke aanpak

  1. Afhankelijk van uw BTW-regime bezorgt u ons periodiek (maandelijks, driemaandelijks,…) al uw aankoop- en verkoopfacturen, bankafschriften, aflossingstabellen voor leningen, contracten, kasboek, dagontvangstenboek,…
  2. Wij verwerken zorgvuldig al deze gegevens voor een tijdige BTW-aangifte. Daarbij ontvangt u van ons een melding van uw BTW-saldo.
  3. Elk kwartaal krijgt u een overzichtelijk rapport met het tussentijds financieel resultaat, de verwachte vennootschapsbelasting, de status van de sociale bijdragen en verdere detailcijfers.
  4. Indien gewenst maakt u met uw dossierbeheerder een afspraak om dit kwartaalrapport grondig te bespreken.
  5. Bij de afsluiting van elk boekjaar en het opmaken van de jaarrekening ontvangt u in elk geval een uitnodiging voor een persoonlijke bespreking. Tijdens dit gesprek gaan we verder in op uw fiscaliteit.
  6. Op elk moment bent u welkom voor een adviesgesprek over al uw financiële vragen.
  7. Bij een eventuele fiscale controle mag u rekenen op een volledige begeleiding.
Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Hoofdkantoor
Integraal Bedrijfsadvies
Zandberg 20
2260 Westerlo

info@iba-boekhouding.be

Tel: 014.59.35.55
Fax: 014.59.25.21

Bijkantoren
Dorpsstraat 131
2960 Brecht

Grasheuvel 43
2450 Meerhout

Katschotseweg 3
3520 Zonhoven